Leden

Roel Ottow, Ottow, Ontwerper

Houttuinen-Noord 3, 7325 RE Apeldoorn,
055-31 20 800
www.ottow.nl

Werkzaam als ontwerper en illustrator voor diverse opdrachtgevers, waaronder reclamebureaus, tijdschriften en uitgeverijen.

Met 'Niet zeuren, maar kleuren' geeft wel aan wat hij wil: mooie dingen maken en dingen mooi maken, maar dan wel zo dat ze communiceren wat er naar de doelgroep bedoeld wordt.

Arjen van Westerlaak, Berkhof & Parners B.V., Adviseur Zakelijke Relaties

Van der Houven van Oordtlaan 6, 7316 AH Apeldoorn,
055-3781484
www.huninkdorgelo.nl

Berkhof & Partners is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken, vermogensbeheer, financieringen, spaarvormen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen en risicomanagement.

Wij weten dat je niet zit te wachten op onnodige verzekeringen en torenhoge premies. Je wilt simpelweg zorgeloos leven.De medewerkers van Berkhof & Partners bieden je een compleet pakket aan zodat je financiële zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Dit geeft je rust en zekerheid.

Ik ben reeds 15 jaar in dienst en sta je graag ter zijde bij verzekeringsvraagstukken.

John Uittenhout, Kripton, Drukwerk

Heldringsweg 6, 7351 BE Hoenderlo,
06-12507052
kripton.nl

John Uittenhout, een meedenker van de zuiverste soort. Geen zee te diep, geen berg te hoog, zo kenmerkt John zijn werk. Meedenken, oplossen en regelen zodat je als klant gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent. John vind altijd een passende oplossing.

Hij begeleidt het hele inkoop- en productieproces, waakt over de kwaliteit en is dan ook vaak te vinden in de buurt van een drukpers, plotter of snijtafel.

John levert alle soorten drukwerk, relatiegeschenken en (buiten)-reclame zoals autobelettering, spandoeken en banners.

Monique Megelink, Zwemschool Dolfijn

Frankenlaan 42, 7312 TD Apeldoorn,
055-234 0 234
www.zwemschool-dolfijn.nl

Waar plezier in zwemmen én veiligheid centraal staat. Waar u of uw kind kan leren zwemmen óók als er beperkingen zijn. Ouders zijn welkom en kunnen tijdens de lessen hun kind altijd zien.

Gespecialiseerd in kinderen met autisme, dove en/of slecht horende kinderen, blinden en slechtzienden, hydro medical fit (medisch zwemmen) bijzondere aanpak als ADHD etc.

Ook voor een turbo of snelcursus, kunt u bij ons terecht.
Zwemschool Dolfijn staat voor een spetterende zwemles voor jong én oud.

Elly Vreugd-Jonker, Vreugd Fotografie, Fotograaf

Hulleweg 27, 7361 GG Beekbergen,
055-5430927
www.vreugd.info

Als fotograaf en poseercoach heb ik me gespecialiseerd in het fotograferen van trouwen, vrouwen en van wie ze houden

Mijn passie: iedereen zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Een leuke tijd in mijn studio te geven. En beelden te creëren die blijvend zijn.

Daarvoor hoef je geen model te zijn. Ik begeleid je volledig door de fotoshoot waardoor jij je snel op je gemak voelt met als resultaat een mooie gevarieerde serie foto’s.

André Ruesink, Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten, Letselschade advocaat

Kerklaan 3, 7311 AA Apeldoorn,
055-5225270
rb-advocaten.nl

Under construction

Femke Jansen, The Duque, Videograaf, editor, motion graphic designer

Schotweg 53, 7312AB Apeldoorn,
06-15256667
www.theduque.com

Ik duik samen met mijn opdrachtgever in de creatieve wereld van film maken. Het aannemen van uitdagende projecten en de extra stap zetten om tot een prachtig eindproduct te komen is niet alleen een manier van werken, maar ik beschouw het als een manier van leven.

Deze houding vertaal ik naar creatieve video’s. Video’s die je bezighouden, inspireren, aan het denken zetten en nieuwsgierig maken.

Royston Smith, Rhinestone66, Webbouwer

Klarenbeekseweg 91-5, 7381BE Klarenbeek,
06-20204402
rhinestone66.com

Rhinestone66 bouwt websites, webapplicaties en mobiele apps. Mijn lijfspreuk is: laat de computer het werk doen. Dit pas ik dan graag toe in uw applicaties.

Charlie de Ruiter, Enwij Beveiligingen, Mede-eigenaar

Sutton 15, 7327 AB Apeldoorn,
055-5415132
www.enwij.nl

Sinds 1984 is Enwij Beveiligingen specialist als het gaat om alarm-, brand- en inbraakpreventiesystemen. Voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en organisaties in Apeldoorn en omgeving levert, installeert en onderhoudt Enwij Beveiligingen beveiligingssystemen die aansluiting vinden bij uw wensen en behoeften.

Benieuwd naar wat Enwij Beveiligingen voor u kan betekenen? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Elisabeth van Horen-Lemm, Van Horen Media, Journalist en tekstschrijver

Het Kasteel 578, 7325PV Apeldoorn,
0650814154
www.vanhorenmedia.eu

Als ervaren journalist ga ik met plezier voor u aan het werk. Ik schrijf artikelen, persberichten en teksten voor website, flyer en nieuwsbrief. Ook voor redactionele werkzaamheden kunt u een beroep op mij doen.

Nader kennismaken en vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op. Ik maak graag een afspraak met u.

Frank Mooij, fiftyniner, Eigenaar

Albardastraat 148, 7331 LK Apeldoorn,
06-20740104
www.59r.nl

Marketing en reclame voor technische sector, retail, creatieve en zakelijke dienstverlening.
Toegevoegde waarde bieden aan uw klanten, dát is uw bestaansrecht, dat is mijn uitgangspunt.

Mijn werkwijze past binnen Lean en bij agile methoden. Analytisch en creatief, vooral wanneer het complex of gevoelig wordt. Ik wil mijzelf misbaar maken zodat u het later eventueel ook zelf zou kunnen.

Rolinka Everaars, RoLink Services, Officemanagement

Rietdekkersdreef 423, 7328AE Apeldoorn,
0646270583
rolinkservices.nl

Ben je op zoek naar ruimte en overzicht in jouw organisatie?

Met mijn RegelMaatwerk ondersteun ik jou in je bedrijf of organisatie als jouw Personal Assistant, sparringpartner, interim collega of officemanager. Structureel of projectmatig.

Harry Aalders, Finanz, Financieel adviseur

Watermanstraat 116, 7324 AK Apeldoorn,
055-5339171
finanz.nl

Wij ontzorgen u met de financiële administratie. U hebt er geen omkijken meer naar. Wilt u het zelf doen? Dan ondersteunen wij u. Wij maken gebruik van de modernste systemen die er momenteel zijn.

Naast bovengenoemde noodzakelijk “kwaad” willen wij graag meedenken waardoor u betere besluiten neemt en werken we samen aan een beter resultaat en vermijden we onnodige kosten.

Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.